Welcome to my blog..

Thursday, 30 August 2012

Cerite tak habis

  Facebook   Youtube   Twitter   

 
 

Salah satu cerita atau sekuel yang aku suka..bukan apa cerita ni sangat best dan kalo tgok brulang kali tak bosan..entahla dari kecik kot asyik minat sains fiksyen...

 
 
 
 
 


ni mse scene kat teluk batik..ni sume watak2 utama yg mne jd actress tuk video mandarin!!!!
 
 
 
 

Berbuka dkt luar selepas seharian hangout kat luar.........................................
aku je 2 gelas..mmg haus..sbb aku just glas kecik!



 

                                 hahaha!!..brsme miss miss posing!

                                           

Thursday, 23 August 2012

Family Dinner!!!!

Salam raya diucapkan kepada semua!!..

Alhamdulillah raye dah sambut..Raye pertma ceq kat teluk intan, perak an raye kedua an seterusnye kat Pendang, kedah...
Duit raye pon dapat jugak even tak cam dulu sebab ramai lagi adik sedare yang bratur nak duit raye..
Mengalah la jugak..peluang dorg kan..huhuhuhu..Tahun ni raye family belah ayah yang kat kedah tuuu ramai2 mengidam nak makan satay reunion neh!...bukan apa banyak faedah wat satay beramai-ramai...
Memeng terrbaik ler..malam raye orang dok bakar mercun..berasap sane berasap sini..rumah tok kami ni berasap jugak tapi asap bakar satay..hahaha...adik2 sedara aku nie sumenye hyperaktif!..kekdang nak bagi penampar je ble dorg dok wat hingak!!..ada ke orang dok azan depa g bakaq mercun!!..Umah tok aku 2 plak berdepan dgn surau..mmg wat Naya la org kedah kata..
4 hari aku dok kedah aku pon nak bole berbhasa utara..hahahha..min an wafa..leh la kite berbhs an berpidato sesame!!...okla aku nak g melawat umah sedare dlu..tahun ni abang sedare aku ni nak bertunang..huhuhu,,muka punye pmalu jumpe kteorg..pirah!!!..memalu lak kome..
Ok..Mak ak pun nak brtolak gi pahang..hahaha..[e agy leh la jejalan..huhuhu...jahat ckit..
Mak tak de naik tanduk yer...ermm ok babai!!

Saturday, 11 August 2012

Rahsia Aku...Knp Aku Ssh Nak Ad BF?!

Aku nak cecite something...pada zaman yang mahu kiamat ini...macam2 orang lahir..sebab apa sebab diri sendiri...huhuhu...ramai orang tanye kisah cinta kat aku..apa yang aku boleh aku cakap ialah "aku tak pernah bercinta"...aku sebenarnya dah lali dengan kisah2 ni..bukan pe cume tak nak ingat kisah lame...kisah yang da 4 tahun berlalu....

Mase form 3....

Aku pernah berknlan dengan mamat ni...bukan aku yang mule erk tapi die...aku sebenarnya tak ada perasaan kat die mse first2 die g taw apa yang terbuku kat hati die time 2..mmg jual mhal gile...tpi2..bile da lame2..rsse sronok la pulak..hampr 3 bulan kot die nak nombor aku,,tapi3...aku takut la..takut la sbb orang hensem jadi kegilaan ramai kan..bdk2 laki pon suke knekan aku dengan die...

Surprise!!!!

Mase aku sampai kelas pagi...aku nak turunkan kerusi dari meja...hati aku berdetup2..entah..kenape entah...hari tu aku kena panggil dengan doktor gigi...hahha..kena check la plak..tapi aku tak kisah sebab gigi aku sihat...mse aku kuar aku la org first..mmg sume terkjut..sbb scra tetibe je doktor panggil..hahahha...ramai yang nak gi tandas sebab kate skit perut la bagai la...

Best..??

"zaty..die "H" tengok kau je tadi...die kate kat member die,,die riso kat aku.."...(^0^)..hahahaha..melompat aku...mmg giler la...hati pon tak tenang sebab teringat kat die...yang bestnye rumah die dengan aku sebelah je...an kteorang mmg belajar sekelas...

Kelas Madam~

Group kteorang ada presenttn...aku org prtme knlkn dri...mmg brdbr sebb aku kan org first..tapi dpt tepukan gemurh kot..hahahhahaha...mmg aku prasaan ada org perhatikan aku je dari mule2..mmg terbaik...dari aku present sampai aku balik kat meja aku..wwwwaaaaaaaaaaaa...hanya Allah yang tahu...

Pagi Indah..........................

Aku datang awal..sje2 nak study sebb da nak dekat sangat pMR time 2...aku datang kelas gelap lagi..aku hairan sbb sllaoo "H" and member2 die dtag awl kot...hahaha..tak kisahla sebab aku tak takut pon even kelas kteorg time 2 mmg dekat dengan tandas..Mse nak turunkan kerusi aku terjatuhkan sesuatu...aku tengok...ha!!!...BUNGA ROS!!!!!....

Seperti biasa...

Macam biasa jela...ada je yang surprise untuk tarik perhatian aku...mmg x penat la.....kekadang cam tak sampai hati je nak tengok die cam 2....yela kekadang trfikir ap yang wat die trtrik dengan aku sampai setiap perkara nak dijdikan prhatian...

Assigmnt Sej..

Time 2 kteorag dpt tajuk permainan tradisional...mmg best la time 2 kene g taiping tuk wat tinjauan...yg mmg best aku dpt date dgn si die at Lake Garden...time form 3 mmg la kan..sume best la kan...hahahaha..mmg sweet..sampai sini la cite die..yg lain tetttttttttttttttttttt.....

Kalo da Lambat...

Orang cakap jangan tunggu lama2..nanti kene kebas..da mmg x de jodoh...skali aku dengar ada orang minat kat die...mmg clap aku la biar die tggu lame2...aku main prasaan die...sampai kekdg malukan die dpn member2 die..bkn sbb ak jual mhl..tapi3..ak tak tawu la trng..sebab aku da serik byk2..aku pernah tak percayakan lelaki..sbb die hati aku trbka even lambat ckit...kekadang menyesal pun x gne..

Jeles?!

APa la...aku ni pun bnde2 camni pon nak jeles...sume slh aku sbb aku sendri yang lambat....die da jmpe org lain..yes..mmg betol kan sume aku fkirkan slame ni...apa bole buat..kekdg menyesal pon x sudah...inila orang cakap jangan la kite menunggu jodoh 2..cube usaha sendri...sampai kekadg aku prasaan die nak tnjuk die ada awek baru dengan date dpan aku..awek die 2 dak form 2..mmg geram..tapi nak wat camne..sume sbb aku...

Baru??..Pengganti??..

Jeng3..patah tumbuh hilang berganti...nak tahu ke cite camne..tak ya kot...hahahahahaha.orang trtntu je yang tahu..hehe..InsyaAllah..kalo rajin teman cecite..k...Slm Kasih Yang Dahulu mungkin tak kan ku lupe..Kau la yang buka pintu hati ini..TQ!!..Slam rindu..


Wednesday, 8 August 2012

Hari Ini!!!

Aku tak sabar nak balik raya!!!..hari-hari aku tunggu bila la gerangan waja nak masuk perkarangan kekwa..aku pandang langit..aku tunduk..SILAU..aku tengok bazaar...Mak Cik and Pak Cik sume sibuk berniaga...Aku pandang buku..Lepas tu terfikir...JAP..sok test CSC...x habis study agy..okla..BYE!! 

Friday, 3 August 2012

Assalamualaikum.......

Cuaca Panas Bukan penghalang
Selamat Berpuasa..seronok berpuasa kan??..mestilah sebab nanti dapat duit raye..Bulan puasa ada solat terawih..mmg best..even penat ulang-alik g kelas..Happy sangat!!..buka puasa dengan member..beli-belah kat Bazaar..even duit habis hati seronok...Minggu-minggu terakhir puase orang sibuk wat ibadah,,ak lak sibok wat assignment, study tok test..hurm..dugaankan..tak pe sebab ini sume kenangan manis wat ak...huhuhu...okay sampai sini dulu..bye!!