Welcome to my blog..

Sunday, 23 September 2012

Lets Go Girl!


Study WeeK Uda BermulA!!

minggu terakhir sblom mlGkh kaki kat Dewan Exam...
Habis sem ni BrMkne ak akn MelGkah ke Fasa akhir,,,
D mna ak akn Berada di Detik2 terakhir kat UitM ni..
Bkn Last but igt la setiap prkra yg kte wat adLah perkra terakhir..
Sebab ni sume bakal jadi memori kte trakhir..


SeteLah BrmGGu2..rush sne rush sni...
mmg ni la kehidupan dok sbgi siswi..
huhu
x pe..sush dlu sng later..
wat kekangkawan oii
jgn tetension sgt taw time time study
mmg aku ngaku kekdg mmg smpi tahp gila
now da ok





now aku nak share..
aku rindu la
rindu pada perkataan "cinta"
namun aku rase cam sumpahan
sebab dulu aku slalo menidakkn word tu
aku salo nak lari bila datg
bkn sbb aku tak mahu
tapi aku mmg x layak wat die..
smpi sekrg mmg aku ssh nak lupe kan die
walo benda ni da 4 taon berlalu
tapi...
Ya Allah..kuatkan semgt aku..
Kurniakan la die teman yg baik dri hamba mu ini
Jauhkan die dari diri ku ini
aku tlah hancurkan hati die

Wat _  Mi
I'm so sorry...
Now I feel what you Feel right?
It is Fair?
I think your GF now..
What can I say?
Why should choose like my me..
You know..even if you with anyone
I understand..but
LIKE ME ?!

owh!?.. Ridiculous



Thursday, 13 September 2012

Apemende Nie?!



Hari ni aku nak pulang ke rumah aku
aku bawa balik buku yang aku nak baca
aku tak tahu aku baca or tak
just prepare je
ne tahu ada perasaan takutkan
hahaha aku selitkan sikit pic ni
just nak kongsi memori kiteorang

























Model cik min?




huh jenuh memanjat..


jenuh nak memikirnye









Saturday, 8 September 2012

Mandarin je...

video



Dalam proses Pembikinan..

Penat seharian berlakon...yaa..
Demi markah tuk keje mandarin...
Even berkorban seluruh jiwa dan raga..
Tebal muka demi markah final...
Tuk pamer kebolehan group kami ...
Serta tampil kelainan kepada Laoshi...
Yang kami pon boleh seperti budak chinese...
Sampai dialog kami pon hafal tapi x faham...


Laoshi!!!...We're Super Duper Triper!

Min nak jadi lecture k??

Peace to all

Apa-apa leh bantu?!





Ragam Kami Der!?




































Wafa and min?..da 2..ak pon x de :(



Thursday, 30 August 2012

Cerite tak habis

  Facebook   Youtube   Twitter   

 
 

Salah satu cerita atau sekuel yang aku suka..bukan apa cerita ni sangat best dan kalo tgok brulang kali tak bosan..entahla dari kecik kot asyik minat sains fiksyen...

 
 
 
 
 


ni mse scene kat teluk batik..ni sume watak2 utama yg mne jd actress tuk video mandarin!!!!
 
 
 
 

Berbuka dkt luar selepas seharian hangout kat luar.........................................
aku je 2 gelas..mmg haus..sbb aku just glas kecik!



 

                                 hahaha!!..brsme miss miss posing!