Welcome to my blog..

Sunday, 23 September 2012

Lets Go Girl!


Study WeeK Uda BermulA!!

minggu terakhir sblom mlGkh kaki kat Dewan Exam...
Habis sem ni BrMkne ak akn MelGkah ke Fasa akhir,,,
D mna ak akn Berada di Detik2 terakhir kat UitM ni..
Bkn Last but igt la setiap prkra yg kte wat adLah perkra terakhir..
Sebab ni sume bakal jadi memori kte trakhir..


SeteLah BrmGGu2..rush sne rush sni...
mmg ni la kehidupan dok sbgi siswi..
huhu
x pe..sush dlu sng later..
wat kekangkawan oii
jgn tetension sgt taw time time study
mmg aku ngaku kekdg mmg smpi tahp gila
now da ok





now aku nak share..
aku rindu la
rindu pada perkataan "cinta"
namun aku rase cam sumpahan
sebab dulu aku slalo menidakkn word tu
aku salo nak lari bila datg
bkn sbb aku tak mahu
tapi aku mmg x layak wat die..
smpi sekrg mmg aku ssh nak lupe kan die
walo benda ni da 4 taon berlalu
tapi...
Ya Allah..kuatkan semgt aku..
Kurniakan la die teman yg baik dri hamba mu ini
Jauhkan die dari diri ku ini
aku tlah hancurkan hati die

Wat _  Mi
I'm so sorry...
Now I feel what you Feel right?
It is Fair?
I think your GF now..
What can I say?
Why should choose like my me..
You know..even if you with anyone
I understand..but
LIKE ME ?!

owh!?.. Ridiculous